Konsult

Konsult

Att hitta rätt medarbetare kan vara både svårt och tidskrävande. Vi hjälper dig. Vi hittar kompetensen du behöver, för tidsperioden du önskar.

Bustos Konsulttjänster tillhandahåller konsulter inom bygg- och anläggningsprojekt såsom bostäder, lager, industri, reningsverk, kontor och butiker.

Behovet av kompetens kan komma oförutsett. Vi har erfarna konsulter som varit med i de olika skeden från start till slut. Inget uppdrag är för komplicerat, oavsett om du är i behov av en tillfällig eller mer permanent lösning kan vi ofta erbjuda en konsult med kort varsel.

Utefter era behov hittar vi rätta kandidater med rätt kompetens som matchar det ni söker. Våra konsulter genomgår alltid en valideringsprocess där vi kvalitetssäkrar deras kompetens och tar referenser.

Vi erbjuder konsulttjänster inom:

Entreprenadupphandling

Seniora inköpare, Juniora inköpare

Entreprenadupphandlingar är verksamhetens starkaste område och våra seniora konsulter utför idag flertalet komplexa upphandlingar inom området. Vi bistår med vår kompetens i alla typer av projekt inom bygg- och anläggningsprojekt såsom bostäder, lager, industri, reningsverk, kontor och butiker med flera. Vi har flera konsulter som kan hjälpa er att effektivisera inköpsprocessen i projektet. Med deras djupgående kunskap inom projektarbete kommer ni ta inköpet till nya nivåer och säkerställa en ökad lönsamhet.

Platsledning inom bygg och anläggning

Projektledare, Platschef, Blockchef, Byggledare, Entreprenadingenjör, Arbetsledare

Utbildning inom upphandling och inköp

Vi skräddarsyr utbildningen efter Era behov.

Slutdokumentation

Vi hjälper er att sy ihop säcken i projektet med att uppfylla kontrollplan enligt PBL, inför slutbesiktning och för att ni skall få ett godkänt slutsamråd.

Administrativa tjänster

Vi erbjuder enklare administrativa tjänster som till exempel hantering av fakturor, registrering av nyinkomna personal till byggen, ta hand om personalliggaren, receptionist hjälp, m.m.