Historik

Företaget grundades 2016 av Gabriel Bustos som är ägaren till företaget.
Med växande kundkontakt och förtroende inom Storstockholms område var det ett naturligt steg att starta Bustos Konsulttjänster AB. Ambition har varit och är fortfarande att kunna leverera rätt person till rätt plats, vinna kundernas förtroende, ha återkommande kunder och söka efter långsiktiga relationer/samarbeten.

Vår historia

Målet inom Bustos Konsulttjänster AB är att bygga upp ett stadigt företag, där utvecklingen från start tills idag har grundats sig på våra kärnvärden som har utvecklats under våra verksamma år – ÄKTA.

Uppbyggnaden har varit med fokusering på kvalité och inte kvantitet där Bustos Konsulttjänster AB starkt värderar att ta hand om sina kunder såsom konsulter.

Att leverera kvalité är vårt högsta fokusering där vi bl.a. från första mötet tills uppdragets avslut strävar om att hålla en bra och öppen dialog med varandra.

Vår största framgång som har varit den drivande kraften inom vårt bolag är att hålla oss kvar på samma nivå avseende leveranssäkerheten och att kunna erbjuda den kompetens som kunden efterfrågar.

Genom en bra rekryteringsprocess såsom intervjuer, kontakta referenser gör att vi kan skapa oss en första uppfattning baserad på kundens behov. Detta har gjort att vi får återkommande kunder och rekommendationer från våra befintliga samarbetspartners.

Bustos Konsulttjänster AB växer stadigt och lönsamt, vilket uppfyller en av våra mål inom vårt bolag.

Vill du veta mer om oss – vänligen kontakta oss.