Historik

Företaget grundades 2016 av Gabriel Bustos som är ägaren till företaget.
Med en växande kundkontakt och förtroende inom Storstockholmsområdet var det ett naturligt steg att starta Bustos Konsulttjänster AB. Ambitionen alltid har varit att kunna leverera rätt person till rätt plats, vinna kunders förtroende, ha återkommande kunder och söka efter långsiktiga relationer/samarbeten.

Gabriel Bustos.

Vår historia

Målet inom Bustos Konsulttjänster AB är att bygga upp ett stadigt företag, där utvecklingen från start tills idag har grundats sig på våra kärnvärden som har utvecklats under våra verksamma år – ÄKTA.

Uppbyggnaden har varit med fokusering på kvalité och inte kvantitet där Bustos Konsulttjänster AB starkt värderar att ta hand om sina kunder såväl som sina konsulter.

Vår högsta fokusering är att leverera kvalité där vi bland annat från första mötet tills uppdragets avslut strävar efter att hålla en bra och öppen dialog med varandra.

Att hålla oss kvar på samma nivå avseende leveranssäkerheten och erbjuda den kompetens som kund efterfrågar, har varit vår största framgång och den drivande kraften inom bolaget. 

Genom en bra rekryteringsprocess som inkluderar bland annat intervjuer och kontakta referenser, gör att vi kan skapa oss en första uppfattning baserad på kundens behov. Detta har gjort att vi får återkommande kunder och rekommendationer från våra befintliga samarbetspartners.

Bustos Konsulttjänster AB växer stadigt och lönsamt, vilket uppfyller ett av våra mål inom vårt bolag.

Vill du veta mer om oss – vänligen kontakta oss.