Rekrytering

Bustos Konsulttjänster AB erbjuder rekryteringstjänster och konsulttjänster för roller på både junior och senior nivå inom bygg, anläggning och infrastruktur. Dessutom erbjuder vi roller inom administrativa tjänster.

Vår rekryteringsprocess och metodik är utformad för att garantera snabbhet, flexibilitet och precision i varje uppdrag. Vi bistår även med rådgivning under hela processen om så önskas. Med våra mycket erfarna rekryterare, tror vi att ni kommer att få rätt hjälp i varje steg.

Behöver du hjälp med rekryteringen?

Vår rekryteringsprocess

Analys

Vid uppstart av en rekryteringsprocess genomförs informationsinhämtning och behovsanalys hos er.

Kravprofil

Att formulera vem man söker, så att rätt personer söker jobbet, kräver extra noggrannhet och kompetens.

Search och annonsering

Vi gör en matchning och sökning i vår interna kandidatbank och söker i professionella nätverk samt genom annonsering för att öka urvalet. Då vi kontinuerligt träffar och intervjuar personer förutsättningslöst har vi goda förutsättningar för att leverera kompetenta och kvalitetssäkrade kandidater snabbt.

Urval och intervjuer

I urvalsprocessen matchar vi kandidaternas cv:n och personliga brev mot framtagen kravprofil och har initialt telefonintervjuer med de personer som bäst matchar kravprofilen för att därefter bjuda in de bästa kandidaterna för en första intervju hos oss. Under den skapar vi oss en bred bild av kandidatens kompetens, vilja och målsättning och på vilket sätt hen blir en tillgång för uppdragsgivaren.

Presentation av kandidater

När vi har tagit ut de kandidater som vi tror passar bäst för tjänsten, tar vi referenser på dem och gör en kandidatpresentation där ni får en strukturerad sammanställning som gör det lätt att jämföra kandidaterna. Slutintervju där ni intervjuar kandidaten och därefter kontraktsskrivning.

Uppföljning

Vi följer upp samtliga tillsättningar för att säkerställa att varje rekrytering resulterat i ett positivt utfall, samt för en dialog för att garantera att samarbetet förblir framgångsrikt.